SUPER SOCO BIKES

Un nou început pentru transportul urban

Produs pentru Consumatorii Viitorului

Materialele ușoare, emisiile minime datorate motorizării electrice și cele peste 200 de design-uri moderne patentate fac din clienții Super SOCO persoane cu perspectiva viitorului în alegerile de zi cu zi.

Revoluția Mobilității Urbane

Super SOCO a venit ca răspuns la necesitatea persoanelor ce utilizează mijloace de transport in comun aglomerate de a găsi o alternativă eficientă energetic, dar și versatilă pentru a reduce timpul petrecut în trafic.

Responsabilitate prin Mobilitate Inteligentă

Valorile Super SOCO

Super SOCO – un brand ce răspunde nevoii noilor generații de transport și mobilitate urbană eficientă

Open Auto Center Iași este principalul dealer din regiunea Moldovei a brandului Super SOCO, alegând ca anul 2021 să fie cel care aduce noi perspective asupra transportului de zi cu zi pentru acest spațiu urban complex.

Super SOCO prezintă o ofertă variată de motociclete și scutere electrice fabricate pentru a materializa valorile de bază ale acestei companii: transformarea transportului individual în soluții de mobilitate accesibile și avantajoase, dar care să nu afecteze negativ mediul înconjurător. Totodată, tehnologia dezvoltată de Xiaomi a contribuit la realizarea unor produse moderne, cu software-uri ce îmbunătățesc semnificativ experiența utilizatorilor în timpul transportului. Astfel, o motocicletă electrică este mai utilă în mediu și în trafic, față de o mașină spațioasă, dar cu emisii crescute, ce ar fi fost utilizată, în multe cazuri, de o singură persoană.

Începutul Companiei Super SOCO

Succesul unor astfel de soluții eco a fost validat în 2016, când prima motocicletă electrică Super SOCO a fost lansată, iar într-o lună, o campanie de finanțare comunitară a adus o sumă record de bani pentru această variantă TS, cu baterie de litiu.

Inovație Continuă

Cele 205 brevete, dintre care 6 invenții, 9 modele de utilitate, 96 de modele de design industrial și 94 de software, dintre care au fost câteva deja validate de public (“G-MARK Excellent Design”) sunt confirmarea direcției de dezvoltare a Super SOCO.